♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau idee vriendin

Welkom bij Verrasjelief!

Wij hebben alvast een leuke selectie gemaakt van cadeau ideetjes voor jouw vriendin. Veel shopplezier.

Klik hier voor meer cadeau ideeën voor jouw vriendin

Wij zijn Daniëlle, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna en Liesbeth. Wij struinen stad en land af om bijzondere en liefdevolle cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent.

Ook maken we het zoeken eenvoudig door alvast specifieke selecties te maken. Hieronder vind je de leukste cadeau ideeën voor je vriendin. Nadat jij jouw keuze hebt gemaakt kies je er eventueel een unieke kaart bij en laat je de persoonlijke tekst achter die wij namens jou op dit kaartje mogen schrijven. We pakken elk cadeautje stijlvol in en versturen het dezelfde werkdag. Graag gedaan!

Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar mooie cadeaus waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, heerlijke cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum, een romantisch negligé of een mooie unieke handgemaakte tas. Het team van Verrasjelief heeft de zoekterm “ cadeau idee vriendin “ al regelmatig ingetoetst op internet maar kon voorheen maar moeilijk het beste cadeau idee vinden. Daarom hebben we zelf gezocht naar cadeaus die allemaal nét een tikkeltje extra hebben. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Met jou is alles leuker’. De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar cadeaus voor vrouwen die fijn zijn om van hun partner te krijgen.

Hulp bij het zoeken naar de leukste cadeaus voor vrouwen

Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden iets te kopen en dat ze ook de zoekterm “ cadeau idee vriendin “ en “ cadeau idee voor vriendin “ al regelmatig hebben ingetypt. Mannen houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een leuk cadeau en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man ondersteunt met het vinden van een leuk en lief cadeau. Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke cadeau voor jouw lief gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze. 

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna en Liesbeth.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om bijzondere en leuke cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat de liefde gevierd wordt en dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Handgemaakt, biologisch of duurzaam? Voor elk wat wils bij Verrasjelief

Cadeaus voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke cadeau ideeën voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus. Zoek je dus naar “ cadeau idee vriendin “ of “ cadeau idee voor vriendin ” dan kom je voortaan bij Verrasjelief.

Vier de liefde!

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een lief cadeau. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Vier de liefde!

Klik hier voor meer cadeau ideeën voor jouw vriendin

Het mooiste cadeau voor haar, thuisbezorgd en ook nog eens mooi ingepakt.