♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau voor haar onder 20 euro

Het leukste cadeau voor haar tot 20 euro voor haar verjaardag, zomaar, een jubileum of een hart onder de riem. Thuisbezorgd en ook nog eens mooi ingepakt.

Wij zijn Maike, Anne-Jet, Danielle, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna, Natascha, Anique en Liesbeth. Wij struinen stad en land af om bijzondere en liefdevolle cadeautjes voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van van cadeautjes onder de tien euro die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent.

Ook maken we het zoeken eenvoudig door alvast specifieke selecties te maken.

Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar leuke cadeaus waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, mooie cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum, een romantisch negligé of een fantastische unieke handgemaakte tas. Verrasjelief heeft cadeautjes tot tien euro gezocht die allemaal nét een tikkeltje extra hebben.

Een liefdevol cadeautje onder de 20 euro voor een vrouw

De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar leuke cadeautjes voor vrouwen tot ongeveer 10 euro die fijn zijn om van hun geliefden te krijgen. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle kadootjes onder de tien euro voor vrouwen ook stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een leuk cadeau voor haar en moedeloos worden van de duizenden cadeaus onder de tien euro die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man ondersteunt met het vinden van een leuk en lief kadootje voor haar verjaardag. Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen het allermooiste, origineelste en liefste kado's tot tien euro.  En in een paar stappen heb jij het prachtige kadootje voor jouw vriendin gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.

Voor wie zijn deze verrassende cadeautjes tot 20 euro?

Een cadeautje voor de vrouw die liefde en aandacht verdient, maar ook prachtige cadeaus voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen met een cadeau voor haar verjaardag, trouwdag of zomaar. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Elke vrouw gaat stralen van zoveel mooie en leuke cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Extra service van Verrasjelief

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag zodat je op tijd bent met een cadeau voor haar. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken met het mooiste verjaardagscadeau voor haar. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een romantisch cadeau. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Vier de liefde!

Klik hier voor meer leuke cadeaus voor haar

Het leukste cadeau voor haar tot 20 euro voor haar verjaardag, zomaar, een jubileum of een hart onder de riem. Thuisbezorgd en ook nog eens mooi ingepakt.