♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Top 10 cadeaus voor vrouwen

Welkom bij Verrasjelief!

Hieronder vind je de top 10 cadeaus voor vrouwen! Nadat jij jouw keuze hebt gemaakt kies je er eventueel een unieke kaart bij en laat je de persoonlijke tekst achter die wij namens jou op dit kaartje mogen schrijven. We pakken elk cadeautje voor haar stijlvol in en versturen het dezelfde werkdag. Graag gedaan!

Klik hier voor meer cadeaus voor haar

Hoe hebben wij de top tien cadeaus voor vrouwen geselecteerd?

Wij zijn Danielle, Anne-Jet, Maike, Anique, Astrid, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna en Liesbeth. Wij struinen stad en land af om bijzondere en liefdevolle cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent.

Ook maken we het zoeken eenvoudig door alvast specifieke selecties te maken.

Met een team van 15 zeer verschillende dames zoeken we stad en land af naar cadeaus waar vrouwen blij van worden. We hebben bijvoorbeeld een chocolatier die speciaal voor ons bijzondere creaties van de heerlijkste chocolade maakt. We hebben heerlijke Spumante rosé uit de Piemonte die je alleen online bij ons kunt kopen, unieke olijfolie en een biologische lichaamsolie enz.

Kun je het unieke cadeau voor haar niet zelf aan haar overhandigen? Geen probleem! Wij pakken het cadeau mooi in, sturen het op in een mooie doos en schrijven jouw persoonlijke tekst op het kaartje en voilá! Jouw cadeau voor haar is geregeld.

Bij een bijzonder cadeau hoort een mooie cadeauverpakking

Vaak horen wij dat mensen lastig vinden een cadeau voor hun vrouw, vriendin, moeder of dochter te vinden en het ook nog mooi in te pakken en een kaartje te schrijven. Dit alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle unieke kado’s stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een kado voor haar en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die helpt met het vinden van een leuk en romantisch cadeau voor haar.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke unieke cadeau gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.   

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa en Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Renna, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om unieke cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefden cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen met een bijzonder tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook leuk voor jouw liefste dochter, vriendin of schoonmoeder

Unieke cadeaus voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke cadeau ideeën voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek voor ons gemaakt zijn. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Romantische momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken met een uniek cadeau voor haar. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een uniek en romantisch cadeau. Een kado kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, moederdag met kerst onder de kerstboom en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Dat is pas romantisch! Vier de liefde!

Klik hier voor meer cadeaus voor haar