♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Over ons

Even voorstellen: Wij zijn Danielle, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa, Maike, Anique, Ellen en Liesbeth (Danielle, Maike, Anique, Ellen, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie staan niet op de foto). Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen stad en land af om bijzondere en liefdevolle cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent. Belangrijk is dat de liefde gevierd wordt en dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

“Het is zo heerlijk om je geliefd te voelen!”

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag (hiervoor maak je alleen even een profiel aan). Ook maken we het zoeken in onze online boutique makkelijk door de cadeaus per ‘interessegebied’ in te delen. Zo maak je snel en makkelijk de juiste keuze.

“We gaan voor kwaliteit, we geloven in onszelf en nog meer in de liefde!”