♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Pakjeaandacht

Verrassende zakelijke cadeaus

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een jubileum, een evenement, een kerstgeschenk, secretaressedag of een andere zakelijke gelegenheid? Ook daarin voorzien wij. Veel cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of de naam van de ontvanger. Vraag ons naar de mogelijkheden. We helpen heel graag.

Onderstaand een aantal voorbeelden van de prachtige giftboxes die wij hebben samengesteld. Op de eigen website van Pakjeaandacht zie je meer inspiratie. We laten ze graag allemaal zien tijdens een kop koffie. Wanneer heb je tijd, dan kom ik graag langs? Het is ook mogelijk onze showroom te bezoeken. Vooraf even bellen is aan te raden 074 - 700 22 80. 

Groet, Liesbeth ten Voorde


Zakelijke cadeaus en relatiegeschenken verdienen de juiste aandacht. Geen 'plastic prullaria' maar mooie duurzame geschenken waar jouw medewerker of relatie echt iets aan heeft. De intentie, de aandacht, de verpakking en het bijbehorende kaartje zijn minstens zo belangrijk. Bedankjes met aandacht en originele zakelijke geschenken zijn onze specialiteit. Kijk op www.pakjeaandacht.nl voor meer inspiratie en vraag ons om vrijblijvend met jou mee te denken. We hebben zoveel leuke ideeën! 


De zakelijke cadeau-assistent

Een zakelijk cadeau vinden of een cadeau voor een collega vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard cadeaus of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Verrasjelief graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke zakelijke cadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke cadeau speciaal voor jouw collega of zakenrelatie. Door de achtergrond van onze CSO (directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je neemt bijvoorbeeld iets anders mee naar een jubileum dan naar een opening. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

Op rekening bestellen door medewerkers

Vaak is het zo dat er binnen een bedrijf meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Pakjeaandacht. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@pakjeaandacht.nl . Je ontvangt overigens bij elke bestelling direct een factuur (met BTW specificatie) in je mailbox.

Bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen

Wist je dat je ook voor bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen bij ons terecht kunt? Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen.

Heb je direct een cadeau nodig (volgende werkdag) kijk dan hier.