♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeautje voor haar

Een cadeautje voor haar vind je bij Verrasjelief

Ben jij op zoek naar een cadeautje voor haar? Zoek niet verder want bij Verrasjelief hebben we de allerleukste cadeautjes al voor jou geselecteerd. 

Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar leuke cadeautjes waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, heerlijke cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum, een romantisch negligé of een mooie unieke handgemaakte tas. Het team van Verrasjelief heeft gezocht naar een cadeautje voor haar met nét een tikkeltje extra. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Met jou is alles leuker’. Dat is toch een leuk cadeautje voor haar? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar cadeaus voor vrouwen die heel veel vrouwen leuk vinden.

Bij een cadeautje voor haar hoort een leuke uitstraling

Zowel mannen als vrouwen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een cadeautje voor haar te vinden en niet iedereen houdt van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een leuk cadeautje voor haar en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man ondersteunt met het vinden van een leuk cadeautje voor haar.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke cadeau voor jouw lief gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.   

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa en Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om bijzondere en romantische cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat de liefde gevierd wordt en dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook leuk voor jouw liefste dochter, vriendin, moeder of schoonmoeder

Cadeaus voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke cadeau ideeën voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in acht categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’, ‘lezen en relaxen’ ‘handgemaakt of biologisch’, en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Speciale momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen een cadeautje voor haar te vinden. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een cadeautje speciaal voor haar. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom, met moederdag en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Dat is pas speciaal! Vier de liefde!

Het mooiste cadeautje voor haar, thuisbezorgd en ook nog eens mooi ingepakt.

Klik hier voor meer leuke cadeautjes voor vrouwen.