♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Leuke kadootjes

Leuke kadootjes om op te sturen

Wil jij een leuk kadootje bestellen voor jouw vrouw, vriendin, moeder of dochter? Zoek jij leuke kadootjes om op te sturen? Zoek niet verder, want bij Verrasjelief hebben we de allerliefste en speciaalste kadootjes al voor jou geselecteerd. 

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste kadootjes te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leukste kadootjes al gevonden. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou graag met de zoektocht naar een mooi kado voor een hart onder de riem.

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa en Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om de leukste kados voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag kado zouden krijgen als een hart onder de riem en wij zoeken vervolgens naar originele kadootjes voor vrouwen met een bijzonder tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft er daardoor altijd een leuk kado voor een hart onder de riem tussen zitten met een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige kados die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat speciale momenten gevierd worden en dat kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook leuk voor jouw collega, dochter, moeder of schoonmoeder

Leuke kadootjes voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke kado ideeën voor mannen en vrouwen die hun lief, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen met kerst. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Het is toch lief om haar dat als een kado voor een hart onder de riem te geven? Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige kados. We hebben de kados ingedeeld in acht categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’, ‘lezen en relaxen’ ‘handgemaakt of biologisch’, en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en verras je haar met een kado voor een hart onder de riem.

Speciale momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan de verjaardag van een vriendin, moederdag of een andere belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen met het kiezen van een kado voor een hart onder de riem. Jouw liefste vriendin wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar met een kado een hart onder de riem steekt. Een kado kun je uiteraard ook geven op haar verjaardag, met moederdag en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Dat is pas speciaal!