♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Bedankt cadeautjes bruiloft

Wat super leuk dat we al voor zoveel klanten leuke bedankjes mochten bedenken voor hun bruiloft. Eigenlijk maken we hiervoor altijd een voorstel op maat. Dit is geheel vrijblijvend. Dus schroom niet en stuur ons een berichtje. We laten je dan de leukste ideetjes zien. Je kunt ons mailen op info@verrasjelief.nl . Vaak zoekt een bruidspaar ook een bedank cadeau voor de getuigen, soms voor de trouwambtenaar en soms ook voor de wedding planner of andere leveranciers. Ook hiervoor hebben we leuke ideeën. Hieronder staan alvast een aantal cadeaus geselecteerd maar we denken graag persoonlijk met jullie mee.

Nee je wilt waarschijnlijk geen pen cadeau geven als jullie gasten naar huis gaan. Maar wat dan wel? Best lastig. Je wilt iets persoonlijks geven aan jouw gasten. Je wilt ook graag een origineel bedankje na jouw bruiloft en het liefst een blijvend aandenken. Bij Verrasjelief hebben we al met veel bruidsparen mee mogen denken en dat doen we ook graag met jullie. Geheel vrijblijvend. We vinden het echt niet erg als je toch iets anders besluit te doen want het is jullie dag! Jullie mogen stralen en genieten. Misschien zoek je ook een mooi cadeau om de mensen te bedanken die jullie dag onvergetelijk hebben gemaakt. Ook daar helpen we graag bij. We pakken het mooi voor jullie in, schrijven desgewenst jullie persoonlijke boodschap op het kaartje en sturen het eventueel rechtstreeks naar de ontvangers. Net zoals jullie het willen want het is jullie feestje!