♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau vrouw 40 jaar

Welkom bij Verrasjelief!

Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna en Liesbeth. Wij struinen stad en land af om bijzondere en liefdevolle cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent.

Ook maken we het zoeken eenvoudig door alvast specifieke selecties te maken. Hieronder vind je de leukste cadeau ideeën voor vrouwen rond de 40 jaar. Nadat jij jouw keuze hebt gemaakt kies je er eventueel een unieke kaart bij en laat je de persoonlijke tekst achter die wij namens jou op dit kaartje mogen schrijven. We pakken elk cadeautje stijlvol in en versturen het dezelfde werkdag. Graag gedaan!

Klik hier voor meer leuke cadeaus voor haar verjaardag

Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar leuke cadeaus waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, mooie cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum, een romantisch negligé of een fantastische unieke handgemaakte tas. Verrasjelief heeft cadeaus voor vrouwen gezocht die allemaal nét een tikkeltje extra hebben. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Met jou is alles leuker’.

Een liefdevol verjaardagscadeau voor een vrouw van 40 jaar

De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar leuke cadeaus voor vrouwen van ongeveer 40 jaar die fijn zijn om van hun partner te krijgen. Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een verjaardagscadeau voor haar te vinden en houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle verjaardagscadeaus voor vrouwen stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een leuk cadeau voor haar en moedeloos worden van de duizenden verjaardagscadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man ondersteunt met het vinden van een leuk en lief cadeau voor haar verjaardag. Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen het allermooiste, origineelste en liefste verjaardagscadeau voor haar. En in een paar stappen heb jij het prachtige cadeau voor jouw lief gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.

Wie selecteerden deze leuke cadeaus voor vrouwen van ca 40 jaar?

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Lisa, Renna en Liesbeth.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om bijzondere en leuke cadeaus voor vrouwen voor hun veertigste verjaardag te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele leuke cadeaus met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige verjaardagscadeaus voor vrouwen die ongeveer 40 jaar worden die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat de liefde gevierd wordt en dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Voor wie zijn deze verrassende verjaardagscadeaus voor vrouwen van 40 jaar?

Een verjaardagscadeau voor de vrouw die liefde en aandacht verdient, maar ook prachtige cadeaus voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen met een cadeau voor haar verjaardag, trouwdag of zomaar. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Elke vrouw gaat stralen van zoveel mooie en leuke cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Extra service van Verrasjelief

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag zodat je op tijd bent met een cadeau voor haar. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken met het mooiste verjaardagscadeau voor haar. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een romantisch cadeau. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Vier de liefde!

Klik hier voor meer leuke cadeaus voor haar verjaardag

Het leukste cadeau voor haar 40e verjaardag, thuisbezorgd en ook nog eens mooi ingepakt.