♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Originele brievenbuscadeautjes

Hier vind je een speciale selectie met de meest originele cadeautjes die door de brievenbus passen. Altijd stijlvol ingepakt en dezelfde werkdag verstuurd. Laat jouw persoonlijke tekst achter zodat wij die voor jou op het kaartje schrijven. Van chocolade tot wijn en zelfs bloemen door de brievenbus.

Het team dat jouw brievenbuscadeautjes samenstelt, mooi inpakt en verstuurt:

Wij zijn Natascha, Inge, Anne-Jet, Danielle, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle, Nathalie, Anne-Bo, Jasmijn, Tessa, Luna, Femke, Isa, Romee en Liesbeth. Wij struinen stad en land af originele brievenbus cadeautjes voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele brievenbus cadeaus voor vrouwen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige brievenbuspakketjes die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique maar niet decadent.

Ook maken we het zoeken eenvoudig door onze speciale zoekwizard voor het leukste brievenbuscadeau.

Onze tips voor een origineel brievenbuscadeau. Denk aan handgemaakte sieraden, handgemaakte zeepjes, ambachtelijke chocolade en zelfs bloemen die door de brievenbus passen.  Verrasjelief heeft cadeaus voor vrouwen gezocht die allemaal nét een tikkeltje extra hebben.


Een origineel brievenbuspakketje

Hoe leuk is het om een brievenbus cadeautje of geschenk per post op je huisadres te ontvangen. Super attent! Je vindt de allerleukste cadeau-ideeën. De meiden in het cadeau selectieteam hebben bewust gekeken naar leuke brievenbuskadootjes voor vrouwen, die fijn zijn om van hun partner of een vriendin te krijgen. Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een leuk cadeau voor haar te vinden en houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle originele brievenbuscadeautjes voor vrouwen stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst.


Voor wie zijn deze originele brievenbuskadootjes?

Laat iemand weten dat je aan haar denkt met een persoonlijk brievenbus cadeautje. Een origineel en compleet cadeautje dat door de brievenbus past voor de vrouw die liefde en aandacht verdient, maar ook prachtige cadeaus voor vrouwen die zichzelf of hun beste vriendin, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen met een cadeau voor haar verjaardag, trouwdag of zomaar. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Elke vrouw gaat stralen van zoveel mooie en leuke cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.


Extra service van Verrasjelief

Stel zelf je brievenbuscadeau samen door verschillende cadeautjes in jouw winkelmandje te doen en bij de opmerkingen in het bestelproces te zetten dat je er 1 brievenbuspakketje van gemaakt wilt hebben. Wij pakken het dan leuk samen in.

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag zodat je op tijd bent met een cadeau voor haar. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken met het mooiste verjaardagscadeau voor haar. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een romantisch cadeau. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Vier de liefde!

Verrasjelief is de specialist in originele cadeautjes door de brievenbus. Met brievenbusbloemen, troostcadeautjes door de brievenbus, unieke wenskaarten, handgeschreven tekst, chocolade door de brievenbus, wijn door de brievenbus cadeaupakketjes door de brievenbus en dat alles met tevredenheidsgarantie....

Klik hier voor nog meer originele cadeaus voor vrouwen.