♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau versturen per post

Een cadeau per post versturen

Wil jij een lief cadeau per post versturen? Zoek niet verder, want bij Verrasjelief hebben we de allerleukste en meest originele cadeaus al voor jou geselecteerd. Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar de mooiste cadeaus die per post verstuurd kunnen worden. Het is toch leuk om iemand te verrassen met een cadeau per post? Wij versturen het desgewenst rechtstreeks naar de ontvanger met een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke tekst erop. Heel persoonlijk en heel attent.

Bij een cadeautje die per post verstuurd wordt, hoort een extra feestelijke uitstraling

Vind je het lastig een cadeau te vinden en houd je over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven? Dat is geen probleem, want alles word je door Verrasjelief uit handen genomen. Jij kiest een cadeau uit ‘cadeau per post’, wij pakken alle cadeaus stijlvol en met liefde voor jou in en voorzien ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door onszelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een cadeau om per post te sturen en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé allerleukste online cadeauwinkel van Nederland die de mooiste cadeaus per post verstuurt.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste cadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw cadeau, die per post verstuurd wordt, al gevonden. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou graag met de zoektocht naar een mooi cadeau per post.

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa en Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om de leukste cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag als cadeau per post zouden ontvangen en wij zoeken vervolgens naar originele cadeautjes voor vrouwen met een bijzonder tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft er daardoor altijd een leuk cadeau per post tussen zitten met een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat speciale momenten gevierd worden en dat kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook leuk voor jouw collega, dochter, moeder of schoonmoeder

Leuke cadeautjes per post voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke cadeau ideeën voor mannen en vrouwen die hun lief, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen met kerst. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Het is toch lief om haar een cadeau per post te geven? Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in acht categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’, ‘lezen en relaxen’ ‘handgemaakt of biologisch’, en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en verras je haar met een cadeau per post.

Speciale momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan de verjaardag van een vriendin, moederdag of een andere belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen met het kiezen van een prachtig cadeau die per post verstuurd wordt. Jouw liefste vriendin wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar met een cadeau per post verrast. Cadeautjes kun je uiteraard ook geven op haar verjaardag, met Sinterklaas, met Kerst, met moederdag en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Dat is pas speciaal!