♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Leuke cadeautjes

Leuke cadeautjes om op te sturen

Wil jij een leuk cadeautje bestellen voor jouw vrouw, vriendin, moeder of dochter? Zoek jij leuke cadeautjes om op te sturen? Zoek niet verder, want bij Verrasjelief hebben we de allerliefste en speciaalste cadeautjes al voor jou geselecteerd. Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar de leukste cadeautjes voor vrouwen. Het team van Verrasjelief heeft gezocht naar leuke cadeautjes om iemand een hart onder de riem te steken met nét een tikkeltje extra. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Met jou is alles leuker’. Het is toch leuk om haar te verrassen met een cadeautje voor haar? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar cadeautjes om vrouwen te verwennen.


Bij een leuk cadeautje hoort extra aandacht bij het inpakken

Vind je het lastig om leuke cadeutjes te vinden en houd je over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven? Dat is geen probleem, want alles word je door Verrasjelief uit handen genomen. Jij kiest een cadeau uit ‘cadeau hart onder riem’, wij pakken alle cadeaus stijlvol en met liefde voor jou in en voorzien ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. De kaartjes zijn door onszelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken leuke cadeautjes en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is nu verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé online cadeauwinkel van Nederland die jou ondersteunt met het vinden van een juist cadeau om iemand een hart onder de riem te steken.

Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste cadeautjes te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leukste cadeautjes al gevonden. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou graag met de zoektocht naar een mooi cadeau voor een hart onder de riem.

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Lisa en Liesbeth, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om de leukste cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag cadeau zouden krijgen als een hart onder de riem en wij zoeken vervolgens naar originele cadeautjes voor vrouwen met een bijzonder tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft er daardoor altijd een leuk cadeau voor een hart onder de riem tussen zitten met een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat speciale momenten gevierd worden en dat kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Ook leuk voor jouw collega, dochter, moeder of schoonmoeder

Leuke cadeautjes voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen maar ook leuke cadeau ideeën voor mannen en vrouwen die hun lief, moeder, schoonmoeder of dochter eens willen verwennen met kerst. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Het is toch lief om haar dat als een cadeau voor een hart onder de riem te geven? Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige cadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in acht categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’, ‘lezen en relaxen’ ‘handgemaakt of biologisch’, en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en verras je haar met een cadeau voor een hart onder de riem.

Speciale momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan de verjaardag van een vriendin, moederdag of een andere belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen met het kiezen van een cadeau voor een hart onder de riem. Jouw liefste vriendin wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar met een cadeau een hart onder de riem steekt. Een cadeau kun je uiteraard ook geven op haar verjaardag, met moederdag en op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Dat is pas speciaal!