♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Veilig bestellen & betalen

Veilig bestellen

Bij verrasjelief.nl staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom behandelen wij je gegevens strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kun je ons helpen om je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.

  • Geef nooit je verrasjelief.nl accountgegevens zoals je inlognaam en wachtwoord aan anderen;

  • Kies zorgvuldig een origineel en sterk wachtwoord.

  • Controleer of het webadres correct wordt weergegeven. Dit doe je door te kijken of er een groen slotje in de adresbalk aanwezig is en te kijken of het webadres begint met ‘https://www.verrasjelief.nl’. Ook een groen slotje gevolgd door de tekst ‘verrasjelief’ geeft aan dat je op een veilige internetpagina zit;

  • Pas op voor internetfraude door spam en valse e-mails. De zogenaamde phishingmails zijn soms bijna niet van echte verrasjelief.nl mails te onderscheiden. Phishing is de manier waarop internetfraudeurs vissen naar je persoonlijke gegevens en inlogcodes. Meestal gebruiken ze mails met linkjes als lokaas in de hoop dat jij klikt. Want dan hebben ze beet. Phishing kan ook via telefoon, WhatsApp, Facebook Messenger of sms.

  • Mocht je op een dergelijke link hebben geklikt, wijzig dan direct je wachtwoord.

  • Vertrouw op je onderbuikgevoel. Als je twijfelt, klik dan nergens op en laat geen gegevens achter. Vul nooit je gegevens in. Je kunt altijd naar www.verrasjelief.nl gaan (typ het zelf in) om veilig in te loggen. Je bestellingen staan in je account.

  • Check het adres van de website. Staan er geen spelfouten of vreemde buitenlandse tekens in de adresbalk?

  • Log alleen in als je de omgeving vertrouwt. Log niet in als de inlogomgeving er anders uitziet dan je gewend bent. Sluit alle tabbladen af om de verbinding te verbreken.


Veilig betalen

Onze betaalopties (via Mollie) zijn:

IDEAL

CREDITCARD

BANCONTACT 


Bij aankopen in onze showroom (afhalen) in Hengelo kun je betalen met PIN of contant. Je kunt ook vooraf bestellen via de webshop en dan aanklikken dat je het wilt ophalen in de showroom. Er worden dan automatisch geen verzendkosten berekend.

Zakelijke bestellingen voor Pakjeaandacht kunnen op rekening. Je kunt hiervoor een mail met jouw bestelling en factuurgegevens sturen naar info@pakjeaandacht.nl


Verzendkosten

Bij bestellingen boven de € 75 zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen tot € 75 zijn deze € 5,95. Voor bestellingen naar België is dat € 7,95. De rest van de kosten van Post NL neemt Verrasjelief voor haar rekening. Indien u in Duitsland woont kunt u bestellen door ons een mailtje te sturen. De verzendkosten zijn dan € 9. Wij zullen u dan een separaat betaalverzoek sturen.