♡ TIP verstuur een leuk cadeau vanaf jouw vakantieadres. Wij schrijven jouw tekst op het kaartje. Wordt zeker gewaardeerd! Liefs, team Verrasjelief ♡

Dag van de zorg

VERRASSENDE CADEAUtjes dag van de zorg

Ben jij op zoek naar een origineel bedankje voor de Dag van de Zorg? Ook daarin voorzien wij graag. Helemaal in deze tijd wordt er enorm veel van alle medewerkers en vrijwilligers in de zorg gevraagd. Steek ze een extra hart onder de riem. 

Uiteraard komen er dan geen uitingen op het cadeautje van Verrasjelief, maar van Pakjeaandacht. En het geschenk wordt uiteraard met evenveel zorg en aandacht ingepakt en verstuurd.

We maken heel graag een voorstel op maat. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@pakjeaandacht.nl. Je kunt ook voor inspiratie alvast kijken op www.pakjeaandacht.nl (het zakelijke zusje van www.verrasjelief.nl ).


Meer zakelijke cadeaus


DE ZAKELIJKE CADEAU-ASSISTENT

Een zakelijk cadeau vinden of een cadeau voor een collega vinden is niet altijd makkelijk. Vaak kom je toch op standaard cadeaus of moet je erg lang zoeken. Dat zoekwerk nemen wij bij Pakjeaandacht graag bij jou uit handen. We hebben al heel veel originele en unieke zakelijke cadeaus op voorraad, maar we gaan ook graag op zoek naar dat ene specifieke cadeau speciaal voor jouw collega of zakenrelatie. Door de achtergrond van onze CSO (directiesecretaresse en officemanager) kan zij goed inschatten wat gepast is bij verschillende types zakelijke gelegenheden. Je neemt bijvoorbeeld iets anders mee naar een jubileum dan naar een opening. Wij helpen je graag persoonlijk. Bel, mail of chat met ons. Laat je verrassen!

OP REKENING BESTELLEN DOOR MEDEWERKERS

Vaak is het zo dat er binnen een bedrijf meer personen zijn die af en toe een cadeau of relatiegeschenk bestellen. In dat geval is het onhandig wanneer je moet werken met een betaalpas die steeds door iemand anders gebruikt wordt. Je kunt hiervoor zakelijk op rekening bestellen bij Verrasjelief. Stuur ons een mailtje en het wordt geregeld: info@pakjeaandacht.nl 

BIJZONDERE BLOEMEN, AMBACHTELIJKE CHOCOLADE EN EXCLUSIEVE WIJNEN

Wist je dat je ook voor bijzondere bloemen, ambachtelijke chocolade en exclusieve wijnen bij ons terecht kunt? Wij hebben verschillende exclusieve leveranciers waardoor we voor elke bijzondere gelegenheid een passend zakelijk geschenk kunnen verzorgen.