♡ Is het cadeautje voor een bijzondere gelegenheid? Laat dit weten in de opmerkingen dan houden we hier rekening mee. Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau voor Valentijn

Het mooiste Valentijnscadeau vind je bij Verrasjelief. 

Zoek je een mooi, origineel en stijlvol cadeau voor jouw vrouw, vriendin of geheime liefde voor Valentijnsdag? Zoek niet verder want bij Verrasjelief hebben we de allerleukste Valentijnscadeaus voor vrouwen al voor jou geselecteerd. Bestel op tijd! We kunnen op het etiket schrijven ‘pas openen op 14-2” . 

Klik hier voor ons unboxing filmpje op YouTube

Klik hier voor meer cadeaus voor Valentijnsdag


Een Valentijnscadeau voor haar verdient de juiste aandacht

Ben jij op zoek naar een lief cadeau voor Valentijn? Zoek niet verder want bij Verrasjelief hebben we de allerleukste en romantische cadeaus al voor jou geselecteerd. Met een team van 15 zeer verschillende dames is stad en land afgezocht naar romantische cadeaus waar vrouwen blij van worden. Denk hierbij aan handgemaakte sieraden, prachtige giftboxen met luxe servies, heerlijke cadeaus op het gebied van wellness en beauty en bijvoorbeeld ook een bijzonder parfum, een romantisch negligé of een mooie unieke handgemaakte tas. Het team van Verrasjelief heeft gezocht naar een cadeau voor haar met nét een tikkeltje extra. We hebben bijvoorbeeld heerlijke ambachtelijk bereide chocolade gevonden die we speciaal voorzien van leuke teksten en versturen in een brievenbusdoosje. Of wat denk je van een handgemaakte hapjesplank met een leuke inscriptie zoals ‘Met jou is alles leuker’. Dat is toch een romantisch cadeau? De vrouwen in het selectieteam hebben bewust gekeken naar Valentijnscadeaus voor vrouwen die ze zélf graag zouden krijgen.

Bij een Valentijnscadeau hoort een romantische uitstraling

Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een cadeau voor hun vrouw of vriendin of geheime liefde te vinden en houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Verrasjelief uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus voor Valentijnsdag stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst. Anoniem is dus ook mogelijk! De kaartjes zijn door ons zelf ontwikkeld, dus uniek, en hebben allemaal een liefdevolle toepasselijke tekst. Eindeloos op internet zoeken naar een Valentijnscadeau en moedeloos worden van de duizenden cadeaus die je aangeboden worden, is verleden tijd met de komst van Verrasjelief. Dé webboutique van Nederland die de man helpt met het vinden van een leuk en romantisch cadeau voor haar voor Valentijn.

Valentijnscadeau voor haar. Geselecteerd door vrouwen

Door de selectie van ons selectieteam krijg jij alleen de allermooiste, origineelste en liefste Valentijnscadeaus te zien. En in een paar stappen heb jij jouw leuke cadeau voor haar voor Valentijnsdag gekozen. Wij doen de rest! Vind je het toch nog lastig, geen probleem, want met onze chatfunctie helpen wij jou met jouw keuze.   

Wie zijn wij eigenlijk? Even voorstellen: Wij zijn Natascha, Anique, Liesbeth, Nancy, Caroline, Manon, Sietske, Maret, Nadia, Inge, Daniella, Judith, Debbie, Bianca, Pascalle en Nathalie.

Wij zijn het selectieteam van Verrasjelief. Wij struinen zoals gezegd stad en land af om bijzondere en romantische cadeaus voor vrouwen te vinden. Tijdens gezellige brainstormavonden bedenken wij wat wij zelf graag van onze eigen geliefde cadeau zouden krijgen en zoeken vervolgens naar originele cadeaus voor vrouwen met een romantisch tintje, die onze harten sneller doen laten kloppen. Verrasjelief heeft daardoor een selectief aanbod van kwalitatief hoogwaardige cadeaus die veelal handgemaakt of duurzaam gefabriceerd worden. Een tikje chique, maar niet decadent. Belangrijk is dat de liefde gevierd wordt en dat bijzondere en ook kleine fijne momenten niet ongemerkt voorbijgaan.

Een Valentijnscadeau is ook leuk voor jouw liefste dochter of beste vriendin

Cadeaus voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen zoals jouw beste vriendin, moeder of dochter. Je vindt het allemaal op www.verrasjelief.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Elke vrouw gaat stralen van zoveel prachtige Valentijnscadeaus. We hebben de cadeaus ingedeeld in vijf categorieën, te weten ‘koken, tafelen en borrelen’, ‘mode & sieraden’, ‘reizen & vakantie’, ‘beauty & wellness’ en ‘wonen & interieur’. Zo maak je snel en eenvoudig de juiste keuze en geef jij de allermooiste en leukste cadeaus.

Romantische momenten vieren

Daarnaast helpen wij jou om belangrijke data niet te vergeten door je tijdig te herinneren aan bijvoorbeeld jullie trouwdag of een andere voor jullie belangrijke dag. Wij willen jou graag helpen jouw lief blij te maken met een romantisch cadeau voor haar. Jouw lief wordt blij dat je haar laat voelen hoe belangrijk ze is en als je haar verrast met een romantisch cadeau. Een cadeau kun je uiteraard geven op haar verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom en binnenkort op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om haar zomaar te verrassen op een dag dat zij het niet verwacht, omdat je om haar geeft! Dat is pas romantisch! Vier de liefde!

Valentijnsdag? Dit jaar doe je er wel aan :-) 

*als je bestelt op 12 februari vóór 13:00 uur dan versturen wij het die dag. PostNL doet er alles aan om het cadeau dan 13 februari bij jouw lief te bezorgen.

Klik hier voor ons unboxing filmpje op YouTube

Klik hier voor meer cadeaus voor Valentijnsdag