♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

5 Super tips voor Valentijnsdag

Ben je op zoek naar leuke tips om te doen of te geven met Valentijnsdag? Het hoeft niet altijd veel tijd of geld te kosten. Het gaat om de intentie...

Waar worden vrouwen nou echt blij van? Hoe verras je haar op een romantische manier? Lees mee en kijk wat het beste bij jullie past.

Uiteraard draait het bij Valentijnsdag om de romantiek. Je bent gek op elkaar en wilt dat aan de ander laten blijken. Dit kan anoniem maar ook als je al langer bij elkaar bent.

♡ Tip 1

Zorg voor een romantische sfeer. Als je samen in een huis woont is dat natuurlijk makkelijk. Je zet zoveel mogelijk kaarsjes in de ruimte waar je jullie romantische avond door wilt brengen en maakt ook een 'weg' naar die ruimte toe met een slinger met (LED) kaarsjes. Als je niet in 1 huis woont dan kun je natuurlijk een mooie kaars opsturen waarmee ze het die avond zelf gezellig kan maken en jullie eventueel kunnen FaceTimen.

Hierbij een paar linkjes naar leuke kaarsen om op te sturen. We kunnen er een persoonlijk kaartje namens jou bij sturen.

♡ Tip 2

Liefde gaat óók bij de vrouw door de maag, maar dan wel iets wat JIJ geregeld hebt. Een lekker ontbijt op bed is toch wel het meest romantisch. Kook een eitje, pers jus d'orange en bak wat broodjes en croissantjes af in de oven. Meer hoef je niet te doen. Als ze dit niet verwacht dan scoor je zeker punten!! Als je dat niet zelf kunt regelen dan is er in de buurt altijd wel een ontbijtservice die dat voor jou kan regelen. Of een huisgenoot die je in het complot betrekt!

♡ Tip 3

Regel bubbels! Dit kan natuurlijk bij het ontbijt maar ook voor s'avonds geven bubbels een feestelijke en romantische sfeer. Als ze niet van alchohol houdt dan zijn er ook hele lekkere alcoholvrije bubbels verkrijgbaar bij de supermarkt. Een paar mooie champagneglazen maken het wel extra chique maar zelfs in een plastic bekertje is het gezellig :-). Als je bubbels wilt opsturen met een lief kaartje dan hebben wij een hele mooie fles voor jou: Il Miogusto spumante

♡ Tip 4

Schrijf een lieve uitgebreide kaart. Vertel haar waarom ze zo belangrijk voor jou is en wat je leuk aan haar vindt. Het geeft niet als je geen fantastische zinnen kunt maken. Als hetgene wat je zegt maar uit je hart komt. En liever niet per app maar gewoon op papier. Als je bij ons een cadeautje bestelt dan kunnen wij jouw tekst voor jou op het kaartje schrijven (met de hand) zodat de persoonlijke boodschap ook heel persoonlijk overkomt.

♡ Tip 5

Doe een spelletje met elkaar. Dat kan ook op afstand. Het leukste zijn vragenspelletjes waardoor je elkaar beter leert kennen. Dit soort vragen kun je zelf bedenken maar er zijn ook kant en klaren spelletjes verkrijgbaar zoals deze:

We kunnen je ook alvast op weg helpen met het zelf bedenken van leuke vragen:

  • Wat is jouw quilty pleasure?
  • waarom werd je vroeger wel eens uit de klas gestuurd?
  • lijk je meer op je vader of je moeder en waarom?
  • als je drie dingen mee mag nemen naar een onbewoond eiland, wat neem je dan mee en waarom?
  • wat vind je het mooiste aan jezelf? Zowel innerlijk als uiterlijk.
♡ Cadeautips voor Valentijnsdag

Mocht je ook nog een cadeautje willen geven dan hebben wij daar bij Verrasjelief natuurlijk heel veel ideetjes voor. Hierbij een link naar de allerleukste valentijnscadeautjes voor vrouwen: https://verrasjelief.nl/valentijnscadeau

We hopen dat we jou hiermee geïnspireerd hebben om er dit jaar iets leuks van te maken met Valentijnsdag en om jouw vrouw, vriendin of geheime liefde eens lekker in de watten te leggen!

Vier de liefde! Liefs, team Verrasjelief

Geplaatst op jan 17, 2023