♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Vloggen op Social Media

Vloggen op Social Media

Nou jongens, het is zo ver. Ik heb me gewaagd aan het onbekende en super enge vloggen. Al regelmatig was mij gezegd dat het goed zou zijn om de cadeaus te laten zien in een filmpje maar hey….makkelijk gezegd!! Ten eerste vind ik mijn eigen stem altijd heel raar klinken (heb jij dat ook), en is mijn neus op filmpjes en foto’s altijd aardbeirood (ja kijk maar eens een filmpje terug). Dan krijg je ook nog de onzekerheid als ‘wie zit er nou op een filmpje van mij te wachten’ en ‘wat zullen ZE wel niet van me denken’ (ja ik ben een echte Tukker). Over Tukker gesproken….ook dat heerlijke Twentse accent valt natuurlijk niet te negeren bij een filmpje over een bedrijf in Hengelooooo 😊

Uit mijn comfortzone

Maar goed, dan toch de eerste stap gezet en het eerste filmpje opgenomen. Het heeft denk ik 8 opnames gekost voordat ik vond dat het ‘ermee door kon’ en heel wat zenuwen en kriebels in mijn buik (en ik mijn stem). Gelukkig waren de reacties heel erg leuk en enthousiast en werd het getoonde cadeau zelfs direct een aantal keer besteld…. Oh jee…nu kan ik niet meer terug.

Hoe bereik je meer mensen via FaceBook

Gelukkig word ik er gaandeweg iets meer behendig in en red ik het meestal met 2 opnames. Ook hoorde ik dat jullie het juist leuk vinden als er een blooper in de vlog zit dus dat scheelt een paar extra opnames. De filmpjes plaats ik in de stories van Verrasjelief op Instagram en op de tijdlijn van Verrasjelief op FaceBook. De filmpjes op FaceBook doen het zichtbaar goed. Ze worden vaak bekeken en vaak gedeeld. Zo komen er ineens ook spontaan veel nieuwe volgers bij op FaceBook en het aantal volgers op Instagram stijgt ook gestaag.

Jouw volgende stap op Social Media

Wil jij ook beginnen met het maken van filmpjes maar durf je (nog) niet. Je moet het echt een keer proberen!! Kijk wat het voor jou en jouw onderneming doet. Want ondernemen is alles behalve stilzitten en al die nieuwe dingen maken het natuurlijk ook enorm leuk. Mijn volgende blog zal ik schrijven over nóg zoiets leuks en nieuws. Ons nieuwe pakjes-vervoer-middel. En nee, dat is geen gewone bestelbus… Ben je nieuwsgierig geworden? Blijf ons dan volgen op de Social Media kanalen en/of stuur een mailtje om onze nieuwsbrief te ontvangen (wees niet bang voor spam, komt niet zo vaak hoor 😊).

Tot slot wil ik je nog even bedanken voor het volledig lezen van deze blog. Heel leuk!

Graag tot de volgende keer, lieve groet, Liesbeth

Geplaatst op sep 10, 2020