♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau idee voor een vrouw

Wat zijn leuke cadeautjes voor vrouwen?

Soms zie je door de bomen het bos niet meer als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vrouw. Zoek maar eens op google naar ‘leuke cadeautjes voor vrouwen’ en dan op afbeeldingen en zie daar een wirwar aan ideeën. Maar hoe weet je nou wat bij de ontvanger past? Je kunt beginnen te bedenken of je weet waar ze van houdt? Houdt ze bijvoorbeeld van koken en tafelen? Of van mode en sieraden? Op de site van Verrasjelief kun je dit eenvoudig aangeven in de ‘zoekmodule’. Ook speelt de gelegenheid vaak mee. Een cadeautje voor een verjaardag is toch anders dan voor een nieuw huis of een nieuwe baan. Ook dit kun je aangeven in de zoekmachine van Verrasjelief. Je vindt dan in een paar stappen al heel veel leuke cadeau ideeën voor haar.

Cadeau idee voor een vrouw

Je ziet hier dus diverse cadeau ideetjes waar je uit zou kunnen kiezen. Het voordeel van online bestellen bij Verrasjelief is dat het dezelfde werkdag al verstuurd wordt (voor 13 uur) én dat wij het altijd mooi inpakken als een echt cadeau. Een feestje om te geven. Je kunt het cadeautje dus naar jezelf sturen en vervolgens geven aan jouw vrouw, vriendin, moeder, dochter, zus, schoonzus, collega, buurvrouw enz. Of wij sturen het direct naar de juiste persoon met jouw persoonlijke tekst, handgeschreven, op een door jou gekozen kaartje.

Van welke cadeautjes worden vrouwen echt blij?

We hebben het al vaker gezegd maar de meeste vrouwen worden met name blij van de aandacht die je besteedt aan het uitzoeken van een passend cadeautje en aan de tekst op het bijbehorende kaartje. Dat je aan haar gedacht hebt en dat je de moeite hebt genomen iets liefs uit te zoeken is al voldoende. Stel dat je een geurkaars stuurt waarvan ze de geur niet zo lekker vindt? Dan zet ze deze wel ergens neer waar ze hem niet zo vaak ruikt. Dit klinkt raar maar ze is er dan tóch blij mee.

Een aantal voorbeelden van leuke cadeautjes voor een vrouw.

Natuurlijk wil je het liefst dat ze het cadeau zelf ook helemaal fantastisch vindt. Daarom hebben we bij Verrasjelief met name cadeaus waar bij na élke vrouw blij van wordt 😊. Als je advies wilt dan kun je ook altijd even met ons chatten, bellen of mailen..

We hebben hier een top 5 gemaakt van cadeaus waarbij je helemaal zeker weet dat het altijd goed is:

  1. Chocolade met tekst
  2. Ketting met hartje in zilver of goud
  3. Giftset ‘You Matter’
  4. Heerlijke omslagdoek in prachtige kleuren
  5. Luxe wellness giftset van Janzen

We hopen je hiermee een beetje op weg te hebben geholpen en zien jouw verdere vragen of bestelling heel graag tegemoet!

Lieve groet, Liesbeth, Anne-Jet, Anique, Noa en Ellen

Geplaatst op aug 26, 2021