♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeau om iemand sterkte te wensen

Wat kun je iemand sturen om sterkte te wensen?

Een cadeau sturen omdat iemand ziek is of het moeilijk heeft is natuurlijk iets anders dan een verjaardagscadeautje of een cadeau om iemand te bedanken. Waar moet je op letten en wat komen wij vaak tegen bij Verrasjelief? Het gekke is dat we in het begin bijna geen troostcadeautjes verstuurden maar toen in 2020 Corona uitbrak merkten we dat veel mensen behoefte hadden om elkaar een hart onder de riem te sturen. En niet alleen middels een kaartje maar ook met een klein cadeautje erbij. Dit cadeautje moet natuurlijk wel passend zijn. Daarom hebben we speciaal gezocht naar lieve cadeautjes waarmee je iemand sterkte of beterschap kunt wensen.

Beterschap of sterkte wensen door iets op te sturen

Veel van deze cadeautjes passen door de brievenbus zodat iemand niet thuis hoeft te zijn om het te ontvangen. We hebben natuurlijk heerlijke chocolade maar ook een aantal cadeautjes met edelsteentjes die een speciale werking hebben. De boodschap zit dan eigenlijk al in het cadeau.

Wat geef je om iemand op te vrolijken en wat geef je iemand die het moeilijk heeft?

Niet iedereen is uiteraard hetzelfde en waar de een houdt van cadeautjes met een lieve tekst erop vindt de ander dat te klef of te zweverig. Daarom hebben we voor elk wat wils. Het mooie is dat wij jouw persoonlijke tekst met de hand op het meegestuurde kaartje schrijven waardoor de boodschap extra persoonlijk overkomt. Is het gepast om een cadeautje te sturen om te condoleren? Zelf was ik altijd gewend om een kaart te sturen om iemand te condoleren maar toen eind 2020 mijn schoonmoeder overleed kregen wij ook heel veel bloemen en andere cadeaus thuisgestuurd. Deze traditie was nieuw voor mij maar ik vind het wel mooi. Vooral de cadeaus die blijvend zijn, zoals een houten plankje waar je het bidprentje of een foto en een kaarsje in kunt plaatsen spreekt mij erg aan. Daarom hebben wij dit soort plankjes (ook met droogbloemen) in ons assortiment. Iemand kan dan op zijn of haar eigen manier een herinneringsplekje creëren voor de overledene. Met zo’n troostcadeautje zit je altijd goed.

Welke tekst schrijf ik op het condoleance kaartje?

Natuurlijk hebben we ook een aantal speciale kaartjes aan onze collectie toegevoegd zoals ‘sterkte’ en ‘een knuffel van papier’. Wat wij voor jou op dit kaartje mogen schrijven is natuurlijk heel persoonlijk. Je kunt het cadeautje ook eerst naar jouw eigen huis laten sturen waarbij je zelf het kaartje schrijft. Als je echt niet weet wat je moet schrijven hebben we een aantal ideeën:

  • Woorden schieten tekort
  • Ik hoop dat de mooie herinneringen de pijn verzachten
  • Ik wens je veel kracht bij het dragen van dit verdriet
  • Gecondoleerd met dit enorme verlies
  • In gedachten zijn wij bij jullie
  • Wij wensen jullie heel veel sterkte
  • In gedachten zijn wij bij jullie
  • Onwaarschijnlijk, oneerlijk en onwerkelijk.
  • Wij blijven met heel veel liefde aan hem/haar denken

Wij zorgen er altijd voor dat een troostcadeautje op een gepaste manier wordt ingepakt. Dus niet met allerlei gezellige slingers en kleurtjes. Wil je dit dan wel aangeven in de opmerkingen bij jouw bestelling. We kunnen het niet altijd uit de tekst opmaken. We vinden het fijn dat we jou kunnen ondersteunen in het sterkte wensen.

Als je op deze link klikt kom je op onze speciale pagina met troostcadeautjes.

Lieve groet, Liesbeth, Anne-Jet, Anique, Maike en Ellen

Geplaatst op jun 08, 2021