♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Cadeautips voor Sinterklaas voor haar

Het is november en Sinterklaas komt bijna in het land. Wie had kunnen denken dat alles dit jaar zo anders zou zijn? Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe het vorig jaar was. Jij wel? De vanzelfsprekendheid van gezellig samen naar de intocht gaan en afsluiten met een paar bokbiertjes in de Hengelose kroegjes. Pakjesavond met de hele familie bij elkaar met zoveel cadeautjes dat de kinderen horendol werden 😊…. Dit jaar gaat dat allemaal anders.

Gelukkig hoor ik om mij heen dat iedereen probeert er het beste van te maken. De horeca en andere ondernemers hebben zulke leuke ideeën om het thuis extra lekker en gezellig te maken. Van online bingo’s tot ‘zoete intocht boxen’ allemaal even creatief en gezellig.

Als onderneming hebben wij dit jaar niets te klagen, zeg ik eerlijk. Het online winkelen is enorm toegenomen en ook ons zakelijke zusje, Pakjeaandacht, heeft veel bestellingen van bijvoorbeeld bedrijven waar iedereen thuiswerkt zodat wij het allemaal naar de mensen thuis kunnen versturen. Ook merken we dat mensen elkaar missen en iets liefs sturen als ‘hart onder de riem’ of gewoon voor verjaardagen omdat je daar niet naartoe kunt. Wij mogen dan ook vaak de liefste en mooiste teksten op kaarten schrijven en dát, dat persoonlijke, dat maakt ons werk zo super leuk. Ik roep het heel vaak maar het is ook écht zo. Mensen blij maken, daar word ik blij van. En ik niet alleen. Mijn collega Maike Leerssen is een super hulp op heel veel vlakken voor mij en ook zij vindt het prachtig als er weer eens iets heel liefs opgeschreven moet worden en als ze heel veel leuke cadeautjes mag inpakken. Sinds kort is daar Anne-Jet Sikkink bijgekomen dus we beginnen soms al aardig op een kippenhok te lijken (qua geluid dan he).

En dan komt daar in deze periode ook nog heel veel lieve hulp van familie en vrienden bij. Mijn vader scheurt rond door Twente om de zakelijke bestellingen rond te brengen en mijn moeder kan inpakken als de beste!! Vriendinnen helpen met name ’s avonds en in het weekend mee zodat we ondertussen ook nog gezellig bij kunnen kletsen. Dus ben ik een bevoorrecht mens? Jazeker! Ik mag de hele dag doen wat ik het allerleukst vind (ok soms moet er ook iets van administratie ofzo gebeuren blehhh ☹) én ik word omringd door heel veel lieverds.

Omdat ik graag iets terug wil doen hebben we besloten om voor elke bestelling, die dit jaar nog plaatsvindt, een kerstkaart naar een eenzame oudere te sturen. Handgeschreven met een persoonlijke boodschap. Ik weet dat het een druppel op een gloeiende plaat is, maar alle beetjes helpen, toch?!

Onderstaand heb ik voor jullie nog een overzicht gemaakt van de 10 meest bestelde Sinterklaascadeaus tot nu toe zodat je alvast mooi geïnspireerd bent.

Een fijne en warme tijd gewenst. Liefs, Liesbeth

CADEAU TOP TIEN VOOR VROUWEN VOOR SINTERKLAAS

1. Ambachtelijke chocolade met lieve tekst voor Sinterklaas

2. Omslagdoek in prachtige kleuren

3. Verleidelijke Parfum Lekker Ding

4. Adventskalender cadeaubox - Limited edition

5. Giftset Angels

6. Boek VT Wonen zelf aan de slag

7. Biologische soja geurkaars ‘Make it a december to remember’

8. Armbandje met hartje

9. Hapjes en serveertoren

10. Heerlijke Warme Schapenwollen sokken van Soxs

NIEUWSGIERIG NAAR ANDERE CADEAUS IN DE ONLINE CADEAUWINKEL, KLIK HIER?

Geplaatst op nov 11, 2020