♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

De 5 leukste cadeaus voor de Dag van de Zorg

Elk jaar op 12 mei is de Dag van de Zorg. Ook wel Dag van de Verpleging genoemd.

Op deze dag, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale (12 mei), worden alle medewerkers in de zorg in het zonnetje gezet. We vieren dit in Nederland al vanaf 1964. Vanaf 2015 is er een nieuwe vlag ontworpen die die dag wappert bij vele zorginstellingen.

Het instellen van deze dag had tot doel te zorgen voor een beter aanzien van de verpleging omdat al vanaf de tweede wereldoorlog een tekort aan verpleegkundigen was.

Ook in België wordt de Dag van de Zorg gevierd, op de derde zondag in maart. Veel zorginstellingen zetten dan meteen ook hun deuren open voor belangstellenden, zodat die het goede werk van verpleegkundigen en verzorgenden in de praktijk kunnen zien.

Op de Dag van de Verpleging geven veel werkgevers hun personeel een extra bedankje voor hun belangrijke werk en hun inzet! Ook worden er speciale symposia en informatiebijeenkomsten geregeld die dag.

Via ons zusterbedrijf Pakjeaandacht krijgen we veel aanvragen en bestellingen voor leuke cadeautjes voor de hardwerkdende zorgmedewerkers. Hieronder delen we graag een aantal bestsellers. Heb je een groot aantal nodig? Neem dan even contact met ons op voordat je gaat bestellen. Dan kunnen we de voorraad checken en alles op de juiste manier voor jullie regelen. Je kunt hiervoor mailen naar info@pakjeaandacht.nl en krijgt binnen een werkdag reactie. Bellen mag natuurlijk ook op 074 - 700 2280.

  1. Biologisch theepakketje door de brievenbus 'Momentje waardering' of 'Momentje voor jezelf'
  2. Heerlijke bakmixen met leuke teksten
  3. Biologische sojageurkaars 'Jij bent goud waard'
  4. Vilten tas 'jij bent fantastisch'
  5. Bloemzaadjes in leuke zakjes met tekst

Naast deze tips maken we heel graag een persoonlijk voorstel op maat. We kijken samen naar wat past bij jullie organisatie. Wat je andere jaren hebt gegeven en uiteraard naar het het budget. Je kunt hiervoor mailen naar info@pakjeaandacht.nl en krijgt binnen een werkdag reactie. Bellen mag natuurlijk ook op 074 - 700 2280.

Geplaatst op feb 26, 2024