♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

December bij Verrasjelief & Pakjeaandacht

SINTERKLAAS & KERST BIJ VERRASJELIEF & PAKJEAANDACHT

Wat leuk dat jullie allemaal zo enthousiast hebben gereageerd op de geboorte van Pakjeaandacht. Het hebben van twee bedrijven vraagt wel een goede organisatie moet ik jullie bekennen 😊. In september ben ik begonnen met het kenbaar maken aan mensen uit mijn netwerk dat ze ook voor zakelijke cadeaus (ja ook voor mannen) bij ons terecht kunnen en gelukkig zijn daar heel veel bestellingen uit voort gekomen. In deze periode zijn dat uiteraard veel eindejaarsgeschenken. Dit betekent dat we achter de schermen niet meer alleen inkopen en cadeaus inpakken voor Verrasjelief maar dus ook voor Pakjeaandacht.

Daarom ben ik ook heel blij met de hulp van heel veel lieve mensen om mij heen. Niet alleen Lisa, Renna en Ruby helpen namelijk mee. Van avondjes samen gezellig cadeaus inpakken met vriendinnen tot mijn moeder die regelmatig een ochtendje helpt en mijn vader die de zakelijke bestellingen wegbrengt. Wat een rijkdom! Ook van man en kids wordt de nodige flexibiliteit gevraagd want ik vergeet wel eens een belangrijk onderdeel van de boodschappen of kruip thuis nog weer achter de laptop terwijl de kids ook even op hun schermen kijken. Na de kerst ben ik dan ook vrij in de kerstvakantie zodat ik die schade even dubbel en dwars in kan halen.

CADEAU TOP TIEN VOOR VROUWEN VOOR SINTERKLAAS

Inmiddels worden er bij Verrasjelief al heel veel leuke Sinterklaascadeaus voor vrouwen besteld en kan ik jullie een mooie top 10 geven van Sinterklaascadeaus voor haar:

1. Ambachtelijke chocolade met lieve tekst voor Sinterklaas

2. Omslagdoek in prachtige kleuren

3. Verleidelijke Parfum Lekker Ding

4. Schattig kaarsje in glazen stolp met verschillende teksten

5. Giftset Angels

6. Boek VT Wonen zelf aan de slag

7. Biologische soja geurkaars ‘Make it a december to remember’

8. Giftset Heerlijk Avondje

9. Hapjes en serveertoren

10. Heerlijke Warme Schapenwollen sokken van Soxs

CADEAU TOP TIEN VOOR HAAR VOOR KERST

Ook zijn er al veel mensen druk aan het bestellen voor kerst. Tot nu toe is de top 10 van kerstcadeaus voor vrouwen als volgt:

1. Set kerstboomkaarsen

2. Liefdevolle armbandjes met bedels’

3. VT Wonen boek 'Zelf aan de slag'

4. Prachtige tas van Italiaans leer

5. Verleidelijke negligé met glitters

6. Exclusieve biologische lichaamsolie met glow

7. Luxe wellnessgiftset Complete Moments

8. Sushiset in prachtige giftset

9. Fraai kettinkje in zilver of goud

10. Luxe giftbox met heerlijke FairTrade chocolade

Via deze link zie je nog meer leuke cadeaus voor vrouwen voor Sinterklaas en Kerst.

Had ik al een keer verteld dat je op onze site ook een verlanglijstje aan kunt maken die je naar jouw Sinterklaas of Kerstman kunt sturen? Dit gaat heel handig, gewoon via de app of mail. Ook kun je een verzenddatum in de toekomst aangeven of aangeven of het zomaar een cadeau is, of een Sinterklaascadeau of een Kerstcadeau, zodat we het kunnen inpakken in het juiste cadeaupapier.

KERSTMARKTEN EN SHOPPINGNIGHT

December staat bij ons ook in het teken van Kerstmarkten bij bedrijven. Daar mogen medewerkers zélf hun kerstpakket samenstellen bij de verschillende standhouders. Dat zijn altijd erg gezellige avonden waar we ook al naar uitzien.

Komende week (27 november ‘s avonds) hebben we een gezellig shopping event bij ons in de showroom georganiseerd samen met Wim Kuperus van Mister Seven, Annemieke Punte van Qlina en Nadia Kool van Skin Resolution. Wim meet de mannen een mooi maatwerk overhemd aan, Nadia adviseert de dames over een glamour make-up voor de feestdagen en Annemieke laat ons heerlijke wijnen proeven uit de Piemonte (Italië). Wil je hiervoor uitgenodigd worden? Stuur dan even een mailtje naar liesbeth@verrasjelief.nl.

Zoals je ziet hebben we genoeg te doen de komende tijd! Mocht ik nog iets voor jou kunnen betekenen dan hoor ik het heel graag. Alvast een mooie feestmaand gewenst!

Liefs, Liesbeth

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE CADEAUS IN DE ONLINE CADEAUWINKEL, KLIK HIER?

Geplaatst op nov 20, 2019