♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Moederdag in corona tijd

Moederdag in de Corona crisis

Hoe gaat moederdag er dit jaar uitzien? In ieder geval helaas niet met z’n allen naar opa en oma. En helaas ook niet gezellig met de hele familie bij elkaar brunchen. Wel hoop ik dat alle moeders die niet in de risicogroep en risicoleeftijd zitten thuis een lekker ontbijtje op bed en een knutselwerkje van hun kind krijgen. Het liefst met een versje of mooi liedje erbij. En ik verwacht dat iedereen creatief blijft met online contact en het versturen van post en pakketjes naar oma of moeders. Ik wil niets liever dan dit laatste voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maken in deze onwerkelijke tijd. Natuurlijk hoop ik ook als ondernemer dat er weer heel veel cadeautjes via Verrasjelief worden besteld.

Het tweede jaar moederdag voor Verrasjelief

Vorig jaar was ik nogal overdonderd door de vele bestellingen en ontelbare kaartjes die we daar bij mochten schrijven. Dat was dan ook het eerste jaar moederdag voor Verrasjelief. Ik zette de wekker om 05.30 in de morgen en sjeestje naar kantoor om alles in te pakken als feestelijke cadeautjes en de kaartjes te schrijven en op tijd naar de post te brengen. Op een gegeven moment reed mijn vader twee keer per dag naar de post voor mij. Wat een fantastische ervaring was dat! Dit jaar kunnen we dus leren van die ervaring maar zal het ook weer anders zijn dan vorig jaar door de Corona maatregelen.

Meer online cadeaus bestellen voor Moederdag?

We kunnen dus minder bij elkaar op bezoek, maar ik zorg er heel heel graag voor dat jullie wel lieve en leuke cadeautjes kunnen bestellen en dat wij deze rechtstreeks naar oma sturen. Of direct naar jouw huis kan natuurlijk ook, zodat je het cadeautje zelf kunt overhandigen aan mama bij het ontbijtje op bed. Met jouw persoonlijke boodschap met de hand geschreven op het kaartje. Hiervoor hebben we dit jaar een speciaal moederdagkaartje toegevoegd, naast de andere leuke kaartjes waar je uit kunt kiezen.

Wij zijn klaar voor moederdag 2020

De voorraad met moederdagcadeaus is inmiddels goed aangevuld. We hebben heel veel leuke nieuwe cadeaus en giftsets speciaal voor moeders en de speciale landingspagina, waar de leukste cadeaus voor moederdag zijn verzameld, is actief. Natuurlijk hebben we ook veel leuke stickers en lintjes besteld om de cadeautjes voor mama extra feestelijk te maken en daarnaast heb ik elke dag gezellige hulp voor het inpakken (op 1,5 meter afstand) Kortom: Kom maar op met jullie bestellingen! Daar worden we blij van (en jullie moeders ook 😊)!

Lieve groet, Liesbeth en Renna

PS: Aangezien jullie altijd willen weten wat het best verkocht wordt hieronder een rijtje met de Top 10 moederdagcadeuas.

  1. Giftbox eetbare wijnproeverij
  2. Ambachtelijke chocolade voor Moederdag
  3. Giftset 'mama momentje rust'
  4. Schort voor Mama of Oma
  5. Armbandje 'Mama' met rozenkwarts
  6. Giftset met tas en lekkers
  7. Soja geurkaars 'MOM'
  8. Vilten tas 'mama' met hamamdoek
  9. Theebeker voor verse thee
  10. Invulboekje

Geplaatst op apr 22, 2020