♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Secretaressedag 2020-2024

SECRETARESSEDAG april 2020 - 2024

Dit is het moment waarop twee zakelijke wegen in mijn leven bij elkaar komen. Zoals veel mensen wel weten ben ik, Liesbeth, zelf heel lang directiesecretaresse geweest. Ik werkte o.a. als interim-secretaresse bij de Raad van Bestuur van het Medisch Spectrum Twente, bij KPMG en bij Asito. Het hele jaar door regelde ik cadeaus en attenties voor collega’s, zakenrelaties, kerstcadeaus en soms zelfs verjaardagscadeaus voor partners van de directeuren. Hierop was één dag per jaar een uitzondering: Secretaressedag. Dan was het de beurt aan de directeur zelf om een leuke attentie te regelen voor ons, secretaresses, officemanagers, receptionistes, binnendienstmedewerkers en administratief medewerkers. En ik moet eerlijk zeggen dat ik dat altijd erg leuk vond. Wie vindt het niet fijn om gewaardeerd te worden en af en toe in het zonnetje te staan? In al die jaren dat ik dit werk deed (15 jaar) heb ik heel veel leuke, originele, lieve, grote en kleine cadeaus gekregen. En eerlijk is eerlijk. Vooral het idee dat iemand de moeite had gedaan was eigenlijk het allerleukst.

Nu kan ik al die kennis en ervaring natuurlijk mooi combineren met mijn huidige werk bij Verrasjelief en Pakjeaandacht. Wij weten wat vrouwen leuk vinden, wij weten dat werkgevers en leidinggevenden graag iets leuks en origineels geven én wij helpen met het mooi inpakken en versturen van de cadeaus.

CADEAU TOP TIEN VOOR VROUWEN VOOR SECRETARESSEDAG

Inmiddels worden er bij Pakjeaandacht heel veel leuke cadeaus voor secretaressedag besteld en kan ik jullie een mooie top 10 geven van secretaressedag cadeaus:

  1. Wellness giftset Perfect Moments
  2. Luxe giftbox met FairTrade chocolade
  3. Geurolie met geursteentje
  4. Chilly’s Bottle (drinkfles) voor warme en koude dranken
  5. Luxe theeproeverij giftbox
  6. Olijfolie in parfumfles
  7. Cadeaukaart om zelf iets uit te zoeken
  8. Vilten tas met hamamdoek
  9. Kookboek voor de Airfryer
  10. Boek met bijzondere overnachtingen in Nederland en België

Via deze link zie je nog meer leuke cadeaus voor secretaresses voor Secretaressedag.

Hopelijk heb ik jullie kunnen helpen met deze cadeau-inspiratie voor secretaressedag! Zet bij je bestelling alsjeblieft (in het opmerkingenveld) dat het voor secretaressedag is, dan pakken wij het mooi in en voorzien het van een sticker van Pakjeaandacht (en niet van Verrasjelief 😉). Tot de volgende keer!

Groet, Liesbeth

NIEUWSGIERIG NAAR ONZE CADEAUS IN DE ONLINE BOUTIQUE?

Geplaatst op feb 24, 2020