♡ Je kunt een latere verzenddatum aangeven bij jouw bestelling. Dan versturen wij pas op die dag. Liefs, team Verrasjelief ♡

Geboortenieuws

Geboortenieuws

In mijn vorige blog schreef ik over de uitbreiding naar de zakelijke markt. Met trots kan ik dan ook melden dat Pakjeaandacht is geboren. Bedankt voor al jullie stemmen via LinkedIn. De zomerperiode heb ik gebruikt om 15 verschillende giftboxes samen te stellen voor de zakelijke markt. Iedereen weet dat het belangrijk is om medewerkers en relaties af en toe te bedanken voor de inzet en misschien wel te bedanken omdat ze het al zo lang met jou volhouden. Eigenlijk heb je hier geen speciaal moment voor nodig toch? Waardering mag en kan op elk moment.

Samen met Lisa Kummel en Nicole Vollenbroek hebben we onlangs sfeerfoto’s gemaakt in de prachtige woning van Nicole om zo de cadeaus goed tot hun recht te laten komen. Binnenkort komen deze foto’s online en ga ik ook ‘de weg op’ om ze jou te laten zien en met jou te bespreken wat ik voor je kan betekenen op het gebied van zakelijke cadeaus. Daar heb ik enorm veel zin in!

Blijf ons volgen via deze website en Instagram en LinkedIn.

Ondertussen bij Verrasjelief

Natuurlijk zitten we ook bij Verrasjelief niet stil. Om de uitbreiding met Pakjeaandacht mogelijk te maken was het mijn grote wens om een collega te hebben die van alle markten thuis is en mij kan vervangen als ik niet op kantoor ben. Deze duizendpoot heb ik gevonden in Renna Vliem. Renna studeert op Saxion (Art & Technology) en gaat mij, naast haar minor ‘Project voor je leven’, helpen bij Verrasjelief. Ik vond het heel spannend om ‘personeel' aan te nemen maar ook heel fijn dat ik zo’n leuke en getalenteerde meid heb gevonden.

Cadeau inspiratie voor haar in het najaar 2019

De komende tijd gaan we nog meer leuke cadeaus inkopen en online zetten en ons natuurlijk voorbereiden op de Sinterklaas- en kersttijd. Wat gek is dat hè dat wij daar nu al mee bezig zijn? Toen ik nog geen bedrijf in cadeaus had, baalde ik altijd enorm van de eerste pepernoten in september. Zo stom vond ik dat!! Nu ben ik zelf ook al de halve zomer bezig met nadenken over kerstcadeaus :-) … Zo zie je maar weer dat we vaak niet van andere beroepen weten wat er allemaal bij komt kijken. Zo weet ik dat vast ook niet van jouw beroep en zoals altijd voer ik graag een gesprekje met iedereen dus …. mag ik bij jou langskomen voor een kop koffie? Dan neem ik iets lekkers mee….geen beschuit met muisjes ;-).

Liefs, Liesbeth

Nieuwsgierig naar onze cadeaus in de online boutique?

Geplaatst op aug 27, 2019